نوشته شده توسط : zohre

 

در سال 2000 نورالدین بن الال به راحتی هر چه تمام تر و بدون نیاز به مقدمات از زندان فرار کرد. این زندانی بلژیکی خود را به فلجی زد و با این روش توانست از زندان فرار کند. البته پلیس پس از مدت کوتاهی او را دستگیر کرد.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، همیشه در فیلم ها و سریال های مختلف با افرادی رو برو شده ایم که به نوعی قصد فرار از زندان را داشته اند اما به نوعی همه این صحنه ها فیلم هستند و با واقعیت تفاوت دارند. در طول تاریخ افراد بسیاری بوده اند که واقعا سعی داشته اند که زندان فرار کنند و برخی از آن ها واقعا به خواسته خود رسیده اند. 

**کرجی ساخته شده از بارانی

طولانی ترین و بهترین فرار از زندان متعلق به سال 1962 است وقتی سه زندانی توانستند از زندان معروف آلکاتراز که در جزیره ای در سان فرانسیکو واقع است فرار کنند. شیوه ی فرار آن ها به نظر باورنکردنی می آید. آن ها از بارانی زندانی ها برای خود کرجی ساختند تا بتوانند با آن خود را به ساحل برسانند.

البته فرانک موریس، جان و کلرنس انگلین ابتدا به مدت یک هفته مشغول کندن دیوار بتی سلول شان بودند. آن ها جدای از قاشق از یک مته هم استفاده کردند. مته ای که آن را با موتور جارو برقی درست کرده بودند. از طریق هواکش ها به سقف ساختمان رسیدند و از آن جا توانستند از محوطه زندان خارج شوند. برای این که نگهبانان از فرارشان مطلع نشوند چیزی شبیه سرشان درست کردند و آن را در تختخواب گذاشتند.

تا امروز کسی خبری از آن ها ندارد. تنها اثری که از آن ها به دست آمده بخش هایی از کرجی شان است که کنار ساحل پیدا شده است. شاید هم اصلا سالم به ساحل نرسیده و در آب های اقیانوس آرام غرق شده باشند.

**فرار با هلی کوپتر

آدم انتظار دارد چنین فراری را فقط در فیلم ها ببیند. فراری که یک مجرم یونانی به نام واسیلیس پالئوکوستا توانست در سال 2009 از زندان کریدالوس یونان به آن دست یابد. زمان هواخوری زندانیان در حیاط زندان، هلی کوپتری به حیاط نزدیک می شود و پالئوکوستا با آن از زندان می گریزد. او طنابی را که از هلی کوپتر آویزان بود می گیرد و طعم آزادی را با پرواز از فراز زندان می چشد.

**نارنجک پرتقالی


میشل وژور با خلاقیت بالایی که دارد توانسته تا به حال 5 بار از زندان های فرانسه فرار کند. یک بار از پرتقال به عنوان نارنجک دستی استفاده کرد. او با پرتقال کاری کرد که شبیه نارنجک دستی شود و با آن توانست کلیه نگهبانان را بترساند و از زندان فرار کند. هر چند که بعدا دوباره دستگیر شد.

**نقش معلول بازی کردن

در سال 2000 نورالدین بن الال به راحتی هر چه تمام تر و بدون نیاز به مقدمات از زندان فرار کرد. این زندانی بلژیکی خود را به فلجی زد و با این روش توانست از زندان فرار کند. البته پلیس پس از مدت کوتاهی او را دستگیر کرد.

**مخفی شدن در چمدان

در سال 2011 همسر یک زندانی مکزیکی در زندان چتومال مکزیکو سیتی به ملاقات شوهرش جوآن رامیرز می رود و همراه خود چمدانی می برد تا همسرش را در آن مخفی کند و فراری دهد. جالب است که این خانم 19 ساله موفق به انجام این کار هم شد اما اضطرابش باعث شد که ماموران به او مشکوک شوند و چمدانش را مورد بازرسی قرار دهند. ماموران از دیدن زندانی که خود را در کیف مچاله کرده بود خیلی هم تعجب نکردند


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار , سیاسی , فرار از زندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : zohre
شگاه خبرنگاران گزارش می‌دهد
رئیس کمیته امنیت ملی مجلس می‌گوید: اگر آمریکا بخواهد به فکر تجاوز به ایران باشد همه پایگاه‌ها و منافعش در منطقه و مخصوصا رژیم اشغالگر صهیونیستی محو خواهند شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، پرونده 11 ساله هسته‌ای ایران با فراز و فرودهایی مسیر خود را طی می‌کرد که به حماسه سیاسی ۲۴ خرداد ۹۲ رسید و با روی کار آمدن دولت یازدهم، مسیر پرونده هسته‌ای کشور نیز دچار تغییر و تحول شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی که زمانی دبیر شورای عالی امینت ملی بود در راس این شورا قرار گرفت و در اولین روزهای ریاست جمهوری خود مراحل اجرایی پرونده کهن هسته‌ای کشورمان را از شورای عالی امنیت ملی به وزات امور خارجه منتقل کرد تا شاید از بار امنیتی بودن این پرونده بکاهد.

در عمر ۲۰ ماهه دولت یازدهم، پرونده هسته‌ای بار‌ها و بار‌ها مورد مذاکره طرفین قرار گرفته و تا گام‌های پایانی پیش رفته است اما شیطنت بخوانید خباثت  برخی کشور‌ها که جرات «نه» گفتن به لابی سنگین رژیم صهیونیستی را نداشتند، در مراحل پایانی مسیر پرونده را به بُن بست کشاند. 

آمریکا جرات حمله به ایران دارد؟

تیم هسته‌ای ایران به سکانداری محمدجواد ظریف ۳ آذر ۹۲ با گروه ۵+۱ به توافقی دست یافت که مقرر شد ظرف مدت ۱۲ ماه به توافق نهایی برسند اما در سالگرد این توافق - یعنی ۳ آذر ۹۳ - طرفین با صدور بیانیه‌ای حصول توافق نهایی را تا ۹ تیر ۹۴ به تعویق انداختند.

پایان دموکرات‌ها

روند مذاکرات می‌رفت تا روزهای خوشی را به مذاکره کنندگان هسته‌ای ۲ طرف رقم بزند که صدای زنگ انتخابات گنگره آمریکا نواخته شد، گنگره‌ای که دموکرات‌های حامیِ «باراک اوباما» مجبور شدند صندلی خود را به رقیب، یعنی جمهوری خواهان واگذار کنند.

 

 

پیش بینی می‌شد با پیروزی جمهوری خواهان در انتخابات، مسیر مذاکرات هسته‌ای تحت تاثیر قرار بگیرد، که چنین هم شد.

جمهوری‌خواهان که هم‌حزبی «جرج بوش» - قاتل هزاران بی‌گناه در عراق و افغانستان و پاکستان - به شمار می‌روند، دُز بیشتری در عرصه‌های خشونت، جنگ طلبی، اسلام ستیزی، استعمارگری، چپاول ثروت کشورها و... نسبت به دموکرات‌ها دارند.

اخیرا اعضای جمهوری خواه کنگره آمریکا طرحی را به جریان انداخته‌اند که راه را برای تشدید تحریم‌های ایران باز می‌کند.

ظاهرا در این طرح اهدافی چون «صفر کردن صادرات نفت ایران» و «فشارهای بیشتر اقتصادی و تجاری بر ایران» تدارک دیده شده است، البته در طرح قید شده است درصورت نتیجه نداشتن مذاکرات، تحریم‌های جدید به‌صورت خودکار اعمال خواهد شد!

هر چند باراک اوباما اعلام کرده با تشدید تحریم‌ها علیه ایران مخالف است و حتی به کنگره جمهوری‌خواه هشدار داده است در صورت تصویب اعمال تحریم آن را وتو خواهد کرد، اما نباید فراموش کرد این مشکلات، مشکلات داخلی آمریکا است و باید باراک اوباما آن را حل کند نه گروه ۵+۱ و ایران! 

آمریکا جرات حمله به ایران دارد؟

اما مسئولان جمهوری اسلامی ایران باز هم با هوشیاری اعلام کردند هرگونه اقدامات کنگره آمریکا را بی‌پاسخ نخواهند گذاشت و حتی گفتند دعوای بین کنگره و کاخ سفید به خودشان مربوط است.



:: برچسب‌ها: امریکا , سیاست , ایران , توافقات هسته ای ,
:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 بهمن 1393 | نظرات ()